Akneskolan.se är en e-learning som är framtagen för dig som arbetar inom skolhälsovården och vill lära dig mer om akne. Här kan du lära dig mer om bakomliggande orsaker till akne, aktuella behandlingsrekommendationer, öva på elevfall samt få tips hur du kan du kan prata om finnar med dina elever.

Akneskolan.se är framtagen av Galderma Nordic, ett läkemedelsföretag som tillverkar preparat mot akne och som vill ge en helhetsbild över de behandlingsalternativ som finns utan att bara lyfta fram egna preparat.

Akneskolan tar ca 15-20 minuter och du kan göra den via dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Länkar till andra bra sidor

• www.prataomfinnar.se - En hemsida om hur man pratar om finnar - din portal om akne!
  • www.omfinnar.se - En produktobunden hemsida som vänder sig till ungdomar och deras föräldrar som vill veta mer om finnar
  • www.fass.se - Mer om läkemedel