Nu är akneskolan slut

Tack för att du tagit dig tid att gå igenom nya akneskolan. Vi hoppas att du fann utbildningen till nytta och att du känner dig inspirerad att fortsätta prata om finnar med dina elever! Kanske har du hittat en ny infallsvinkel eller lärt dig något nytt som kan främja ditt samtal med elever med akne? Målet med Akneskolan är att höja kunskapsnivån så att fler elever får en bra behandling mot sin akne. Det finns inga hopplösa fall och även om akne inte alltid upplevs som ett problem här och nu - kan det i framtiden ge ärr i både hud och själ som sällan växer bort.

Om du vill skriva ut ett certifikat från akneskolan, klicka här

Ansök Aknestipendium

Om du vill lära dig ännu mer om akne är du välkommen att söka Galdermas aknestipendium som delas ut i samarbete med Riksföreningen för skolsköterskor.

Ladda ner ansökan om Aknestipendium

Beställ material

Vill du beställa kostnadsfritt material till din mottagning. Klicka på länken nedan.

Beställ material

Läs mer om epiduo Gel 0,1 %/2,5 %

Besök www.epiduo.se

Epiduo 0,1% / 2,5% gel. 45 g pump 258,21 kr, 60 g pump 344 kr. 1 g gel innehåller adapalen 1 mg (0,1%) och bensoylperoxid 25 mg (2,5%). Rx. D10AD53. Läkemedel för kutan behandling av acne vulgaris när komedoner, papler och pustler förekommer. Epiduo är avsett för behandling av vuxna, ungdomar och barn från 9 år och uppåt. Produktresumé 2018-11-01. Ingår i förmånssystemet. För mer info se www.fass.se. Galderma Nordic AB, www.galdermanordic.com