Nu är akneskolan slut

Tack för att du tagit dig tid att gå igenom nya akneskolan. Vi hoppas att du fann utbildningen till nytta och att du känner dig inspirerad att fortsätta prata om finnar med dina elever! Kanske har du hittat en ny infallsvinkel eller lärt dig något nytt som kan främja ditt samtal med elever med akne? Målet med Akneskolan är att höja kunskapsnivån så att fler elever får en bra behandling mot sin akne. Det finns inga hopplösa fall och även om akne inte alltid upplevs som ett problem här och nu - kan det i framtiden ge ärr i både hud och själ som sällan växer bort.

Om du vill skriva ut ett certifikat från akneskolan, klicka här

Ansök Aknestipendium

Om du vill lära dig ännu mer om akne är du välkommen att söka Galdermas aknestipendium som delas ut i samarbete med Riksföreningen för skolsköterskor.

Ladda ner ansökan om Aknestipendium

Beställ material

Vill du beställa kostnadsfritt material till din mottagning. Klicka på länken nedan.

Beställ material

Skriv ut ditt ett certifikat när du har gått Akneskolan